Bidra til krisepakke til NA!

Hei alle NA medlemmer!

Jeg har satt meg opp på en liste der jeg mottar mail fra NAWS – som står for NA World Service – det er de som organiserer det meste i NA.

Siste mail fikk meg til å reagere. I disse korona tider der det hagler med forskjellige «støtte pakker» sliter NAWS alvorlig økonomisk. Etter at møtene over mye av verden stenges ned har litteratursalget omtrent stoppet helt opp – og noe av det samme har skjedd med 7- tradisjon.

Nå kan vi vise vår takknemlighet ved å støtte NAWS direkte via denne linken:

www.na.org/contribute

Mange av oss medlemmer har lagt inn et månedlig trekk tilsvarende vår rusfrie tid og oppfordret våre venner og sponseer til å gjøre det samme. Sammen kan Vi.

NA får ingen krisepakke fra andre enn oss - trykk på linken over – det er veldig enkelt. Enten velger du Visa eller PayPal hvis du har det – legger inn sum i dollar – huker av for «make this a monthly donation» hvis du vil – og det er det.

En klok gammel rusavhengig sa til meg for lenge siden: Det er ett sted du kan blande åndelighet og økonomi – og det er i hatten!

Så appellen fra meg er: Nå må vi vise at vi kan, vi må stå sammen og sørge for at NAWS fortsatt er der for å hjelpe og støtte rusavhengige over hele verden når denne krisen er over.

Webkomiteen